Renta a boat na otoku Rab

Ponujamo oddajanje čolna na Rabu!  Renta a boat otok Rab 

Čoln je opremljen z vsemi potrebnimi funkcijami za uživanje v razburljivih trenutkih na vodi. Je prost, udoben in idealen za izlete po otoku Rab.

Zagotavljamo vam udobje in varnost na vodi. Naš čoln ima močan motor, ki omogoča hitro in udobno plovbo. Ima tudi obilje prostora za shranjevanje vaših stvari in udobno sedišče za sproščeno uživanje.

Če iščete avanturo in razburljiv dan na vodi, potem smo tukaj, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Zaupajte nam in rezervirajte čoln že danes!

Kontaktirajte nas za več informacij in rezervacijo termina

Za renta a boat je na voljo:  BLUMAX 550 OPEN 

BLUMAX 550 OPEN je funkcionalen in prostorni čoln, idealen za dnevne izlete in avanture na vodi. Ta čoln se ponaša s svojim izjemnim dizajnom in izjemno udobjem za plovbo.

BLUMAX 550 OPEN ima močan motor, ki omogoča hitro in udobno plovbo, ter širok in prostorn prostor za shranjevanje vaših stvari. Zunanji del čolna je opremljen s številnimi mesti za sedenje, tako da lahko uživate v razgledu in soncu.

Notranjost čolna je opremljena z udobnimi sedeži in velikimi okni, ki omogočajo panoramski pogled na vodo. Čoln ima tudi zaščitne zastore, ki zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi.

BLUMAX 550 OPEN je tudi varen in enostaven za upravljanje. Ima visoko kakovostne varnostne naprave, kot so plovna vesta in oprema za reševanje, ki zagotavljajo, da ste varni med plovbo.

V kolikor iščete udoben in zabaven čoln za dnevne izlete ali družinske počitnice, potem BLUMAX 550 OPEN zagotavlja vse, kar potrebujete.

Coln-na-domacem-vezu-Banjol-Rab-majhna-1

 

Za renta a boat je na voljo tudi :  GAIA 20 LX

GAIA 20 LX je preprost in enostaven čoln za najem, primeren za dnevne izlete na vodi in družinske počitnice. Ta čoln se ponaša s svojo izjemno udobnostjo, prostornostjo in enostavnostjo upravljanja.

GAIA 20 LX ima močan motor, ki omogoča hitro in udobno plovbo. Prostor na čolnu je dobro organiziran, tako da imate dovolj prostora za shranjevanje vaših stvari. Notranjost čolna je opremljena z udobnimi sedeži in zaščitnimi zastori, ki zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi.

Čoln je tudi varen in enostaven za upravljanje. Ima visoko kakovostne varnostne naprave, kot so plovna vesta in oprema za reševanje, ki zagotavljajo, da ste varni med plovbo.

GAIA 20 LX je idealen za družinske počitnice in dnevne izlete na vodi. Zaupajte nam in rezervirajte najem čolna že danes!

Kontaktirajte nas za več informacij in rezervacijo termina Renta a boat RAB. Obiščite: https://carpediemrentaboat.com/

Moder-coln-na-vodi-2-majhna-1